Gaziosmanpaşa'da bir yeni park daha hizmete açıldı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ile birlikte parkı gezen çocuklar, yeni parklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Aileleri ile birlikte parkın tadını çıkaran çocuklar, parktaki oyun aletlerine binerek keyifli bir gün yaşadı. Açılış sonrası ise; açılışa katılan çocuklara ve vatandaşlar çeşitli ikramlar yapıldı. 

 

“Boş alanlarımız olduğu sürece park yapmaya devam edeceğiz”

Açılışta konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Bu mahallede biz ilk parkımızı yapmıştık. Sonrasında birkaç tane daha park yaptık. İnşallah bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Burası bizim en büyük mahallemiz, çok önemsediğimiz mahallemiz. Bize en çok destek olan bizi en iyi anlayan mahallemiz. O manada hepinize çok teşekkür ediyorum. Daha fazlasını hak ediyor bu mahallemiz ama imkanlarımız ve boş alanlarımız olduğu sürece park ve diğer tesisleri bu mahalleye yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“Çok güzel bir park oldu”

Yeni parklarını çok sevdiğini söyleyen Emre Yılmaz ise, “  Parkımız çok güzel. Parkta spor yapıyorum, kaydıraktan kayıyorum, oyun oynuyorum, salıncağa biniyorum. Çok güzel bir park oldu” dedi.