Gaziosmanpaşa'da Ekipler Olumsuz Hava Şartlarına Karşı Hazır

Gaziosmanpaşa Belediyesi, elverişsiz hava şartları ve olası kar yağışlarının meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı kar mesaisi başlattı. Kar yağışının yoğunlaşması halinde Gaziosmanpaşa Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü ekipleri, ulaşımın aksamaması için ana cadde ve sokaklarda trafiğin sağlıklı bir şekilde akışını sağlamaya çalışacak. Elverişsiz hava şartlarında tuzlama ve yol açma ekipleri, ilçenin belli noktalarında hazır bekletilecek.

 

CADDE VE SOKAKLARDA KIŞ İLE MÜCADELE

Cadde ve sokaklarda 50 araç ve 100 personel kışın olumsuz etkilerini azaltmak, vatandaşların rahat ve konforlu bir ulaşım sağlamak için 24 saat görev başında olacak. Ayrıca karla birlikte kapanma ihtimali olan güzergâhların açık tutulması için 2.500 ton tuz hazır bulunuyor. Olumsuz hava şartlarında hastaneye gidemeyen yaşlı ve engelli vatandaşlar için de hasta nakil aracı görev başında olacak.

 

ÇAĞRI MERKEZİ 24 SAAT HİZMETTE

Hava muhalefetinden etkilenen vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesinde 24 saat hizmet veren Çağrı Merkezi’nin 444 0 476 numaralı telefonunu arayabilirler. Ulaşımda sıkıntı yaşayan araç sahipleri, sokakta kalan veya sokak hayvanlarının barınma ve gıda ihtiyacını bildirmek isteyen vatandaşların talepleri derhal ilgili birimlere iletilerek çözüm üretilecek.