Gaziosmanpaşa'da evde kalan çocuklar unutulmadı.

Gaziosmanpaşa'da sokağa çıkamayan çocuklara oyuncak dağıtıldı.

 

Koronavirüs salgını dolayısı ile 65 yaş üstü ve 20 yaş altı olanlar evde kalmak durumunda!  Gaziosmanpaşa'da evde kalan ihtiyaç sahibi ve 65 yaş üstü vatandaşlara çeşitli yardım ve destekler devam ediyor.

 

Türkiye'de evde kalan çocuklara yönelik ilk etkinlik ise Gaziosmanpaşa'da yapıldı.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ve Genç Kızılay Yıldıztabya Mahallesi'nde evde kalan çocuklara kapı önlerinde oyuncak dağıttılar...

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Mahallede çocuklara oyuncak dağıtırken, büyüklere de Koronavirüs ile ilgili olarak uyarı ve bilgilendirmemelerde bulundu. Sosyal mesafeye de dikkat çeken Başkan Usta, ''Gaziosmanpaşa Kızılay Şubemiz ile sokağa çıkması yasak olan 20 yaş altı çocuklarımıza evde eğlenceli vakit geçirebilmeleri için birbirinden güzel oyuncaklar dağıttık.'' Dedi.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak ise, "Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta’nın destekleri ve katılımıyla Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak sokağa çıkamayan çocuklarımıza oyuncak ve annelerimize gül dağıtımı gerçekleştirdik." Dedi.