Gaziosmanpaşa'da Genç Kızılay Lise Kulüpleri Kuruluyor.

Yaklaşık bir yıl önce göreve gelen Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, ilçedeki Türk Kızılay yapılanmasını genişletmeye devam ediyor.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, gönüllü üyeler ve Genç Kızılay yapılanması yanı sıra liselerde de Genç Kızılay kulüpleri kurulma çalışmalarını sürdürüyor...

 

Liselerdeki kulüp çalışmaları ile ilgili olarak açıklamada bulunan Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak ilçemizde bulunan 16 devlet ve 15 özel lisemizde Genç Kızılay Kulüpleri oluşturmaya devam ediyoruz.

 

Çalışmalarımız kapsamında ilçemizde bulunan lise müdürlerimizi tek tek ziyaret ederek, okullarımızdaki Genç Kızılay Kulüpleri hakkında istişarelerde bulunuyoruz.  Bu süreçte Genç Kızılay Kulüp Başkanlarımızın atamalarını yapıyoruz. Liselerimizde şu ana kadar 600 Genç Kızılay gönüllüsüne ulaştık.

 

Gençlerimizin milli ve manevi değerleri özümsemiş, insan ıstırabının dindirilmesi ile dertlenen bir birey olarak yetişmelerini amaçlıyoruz." Dedi.