Gaziosmanpaşa'da ilk kez Kızılay Kadın Kolları kuruldu.

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanlığı'na 2019 Mart ayında gelen İsmail Yamak, Kızılay'ın teşkilatlanma çalışmalarına kadın kollarını kurarak devam ediyor.

 

Geçtiğimiz dönemde ilk kez Genç Kızılay ekibi kurarak Koronavirüs salgınında sürekli sahada çalışmalar yürüten ekip, bu süreçte okul başkanlıklarını ve mahalle yönetimlerini de oluşturdu.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, kadın kollarının kurulumu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Göreve gelmemize vesile olan ve göreve geldiğimiz günden itibaren bizlere her türlü desteği veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin Usta'ya teşekkür ediyorum. Bu desteklerle gerek Genç Kızılay, gerek mahalle yönetim çalışmalarımız, gerekse okul çalışmalarımızda önemli yol aldık.  Oluşturduğumuz ekiplerimizle, özellikle Koronavirüs salgınında milletimiz uğruna cansiperane çalışmalarda bulunduk.  Bulunmaya da devam ediyoruz.

 

Bu anlamda Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak, Kadın Kollarımızı oluşturduk. Gaziosmanpaşa Kızılay Şubesi olarak İl Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapan Sayın Perihan GENÇ’i Kadın Kolları Başkanlığına atamasını yaptık. Atama sonrası Kadın Kolları yönetimimiz ile bir araya geldik. Kendilerine ve ekibine görevlerinde başarılar diliyorum.

 

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi olarak milletimize verdiğimiz hizmet ve desteğe Kadın Kollarımızı da ilave ederek daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz." Dedi.