Gaziosmanpaşa'da LGS sınavı için tüm okullar dezenfekte edildi.

Üreten Okullar Projesi kapsamında Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminin ortak çalışmalarıyla üretilen Hipokloröz Asit Nano Gümüş dezenfektanı ile tüm okullar dezenfekte edildi.

 

Salgın kuralları gereği tüm önlemlerin üst düzey alınacağı sınav günü 1. Oturum ve 2. Oturum arasında verilecek 40 dakikalık arada geliştirilen ''Hipokloröz  Nano Gümüş Hypobox Aearasol Sistemi'' ile sınav salonlarının kısa sürede temizlenerek 2. Oturuma hazır hale getirilmesi için tüm hazırlıklar, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sınav Komisyonu denetiminde gerçekleştirildi.

 

Salgının gölgesinde sınava hazırlanan öğrencilerin sınav günü herhangi bir sorun ile karşılaşmamaları için yapılan çalışmaları tüm detaylarıyla yakından takip ettiklerini belirten Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Yusuf UZANTI: ''İlçe Sınav Komisyonumuzda görevli Şube Müdürlerimiz ve İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanımız ile sınav yönergesi doğrultusunda sınav bina ve salonlarımızın 06 Haziran Pazar günü için hazırlanması sağladık.

 

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz gönül rahatlığı ile sınava gelebilirsiniz. 

 

Lise hayatı kariyer planlaması adına öğrenciler için en büyük adımlardan biridir. Sınav görevlilerimizin ve öğrencilerimizin sağlıklarının yanı sıra sınavın minvalinin de öneminin farkındayız. Bu farkındalık ile çalışmalarımızı hassasiyetle gerçekleştirdik.

 

Bu bağlamda üreten okullar Projesi kapsamında Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Müdürlüğümüz İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminin ortak çalışmalarıyla üretilen Hipokloröz Asit Nano Gümüş dezenfektanı ile tüm okullarımız dezenfekte işlemlerini tamamladık. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına riayet ederek Pazar günü hayırlısı ile sınavımızı gerçekleştireceğiz. Sınava girecek öğrencilerimize başarılar diler, sınav görevi olan meslektaşlarıma gösterecekleri hassasiyetten dolayı teşekkür ederim.” Dedi.

 

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sayın Numan HATİPOĞLU: "Bu yıl İlçemizde 6831 öğrencimiz Liseye Giriş Sınavı’nda 6 Haziran Pazar günü ter dökecektir. Lise sınavının telafisinin olmadığının ve öğrencilerimiz için öneminin farkındayız. Bu sebeple Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak tüm çalışmaları itina ile gerçekleştirdik.

 

Üreten Okullar Projesi kapsamında ilçemiz bünyesinde salgının ilk gününden beri üretim yapan Gaziosmanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi’nin  Hipokloröz Asit Nano Gümüş dezenfektanı ile dezenfekte işlemleri gerçekleştirilen sınav binalarımız Pazar gününe hazır.

 

Kıymetli Gaziosmanpaşalılarımız bilmeliler ki;  Geleceğimizin teminatı gençlerimizin eğitimleri ve gelişimleri için Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı olarak yapılması gereken tüm çalışmaların her zaman destekçisiyiz.  Öğrencilerimizin emeklerinin karşılıklarını aldıkları bir sınav geçirmelerini temenni eder, başarılar dilerim.” Dedi.