Gaziosmanpaşa'da Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapılacak.

2018 Yılı İlçe Vakıf Mütevelli Heyetinde yer alacak olan Sosyal Yardım amaçlı faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisini belirlemek amacı ile 22.12.2017 Cuma günü saat 14:00'te Prof.Dr. Gazi YAŞARGİL Ortaokulu konferans salonunda seçim yapılacak.

Seçime İştirak edecek Sivil Toplum Kuruluşlarının;

    (Dernek veya Vakıf) Başkan veya Yetkilendirilmiş bir temsilcisi,
    Dernek veya Vakıflarına ait Tüzük / Vakıf Senedi ve Yetki Belgesi (Yönetim Kurulu Kararı) ile birlikte 21.12.2017 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Gaziosmanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’ne evraklarını teslim etmeleri ve evrak kaydı yaptırmaları gerekiyor.

 

Seçimeler yine iki adaylı mı?

Gaziosmanpaşa mütevelli heyeti seçimleri genellikle her yıl tatlı bir yarış içersinde iki adaylı olarak yapılıyor. Bu  yıl ise yine iki grubun mütevelli heyeti seçimleri için adaylık çalışması yaptığı konuşuluyor. Gruplar, derneklerin evrakları vakıf müdürlüğüne vermeleri konsunda hazırlıkaları sürdürüyor.

 

Bu arada Vakıf Mütevelli Heyetine, muhtarlar da kendi arasında toplanarak bir temsilci seçecekler. Muhtarlar arsında da bu yıl bir kaç adayın olduğu konuşuluyor.