Gaziosmanpaşa'da Okul Bahçeleri Temizlendi.

Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala Gaziosmanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki okulların bahçelerinde temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

 

Öğrencilerin daha temiz ve sağlıklı ortamlarda eğitim görebilmeleri için tüm okulların oyun alanları, dinlenme alanları ve bahçeleri hummalı biçimde temizlenerek pırıl pırıl hale getiriliyor. Çalışmalar kapsamında, okul bahçeleri ekipler tarafından özenle süpürülürken yıkama araçlarıyla tazyikli suyla yıkanıyor. Okullardaki çöp konteynerleri de dezenfekte edilerek, ilaçlanıyor. Bakım ve boyaması yapılan konteynerlerin daha hijyenik hale gelmesi sağlanıyor.

 

“ÇEVRE DUYARLILIĞINI KÜÇÜK YAŞLARDAN İTİBAREN ÇOCUKLARIMIZA KAZANDIRMALIYIZ”

Öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim görmeleri için çalışmaların sürdüğünü belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İlçemiz genelinde başlattığımız temizlik seferberliğini okullarımıza da yansıttık. Yeni eğitim yılı öncesi okullarımızın bahçelerini temizleyerek hazır hale getiriyoruz. Çevre duyarlılığını küçük yaşlardan itibaren çocuklarımıza kazandırmalıyız. Hep birlikte çevremizi koruyarak gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmalıyız” dedi.