Gaziosmanpaşa'da Ombudsmanlık Konferansı Düzenlendi.

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kamu Denetçiliği Kurumunun (Ombudsmanlık) okullarda ve kurumlarda tanıtılmasını sağlamak için,  "İyi Yönetim İlkeleri Yarışması" adı altında bir yarışma düzenliyor.

 

Yarışmanın tanıtımı için düzenlenen konferansa Kamu Başdenetçisi Şeref MALKOÇ, Kamu Denetçisi Saadettin KALKAN, Gaziosmanpaşa İlçe Kaymakamı Numan HATİPOĞLU, Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA, İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban SÜZGÜN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta,  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Levent ÖZİL, Kamu Denetçisi Kurumu Daire Başkanı Mustafa SARI, Eğitim Yazarı Abbas GÜÇLÜ, Okul Müdürleri, Muhtarlar, Okul Aile Birliği Başkanları ve Öğrenciler katıldı.

 

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, burada yaptığı konuşmada kamu denetçisi olarak halkın avukatı olduklarını belirterek, "Her türlü yolla başvurabilirsiniz. Başvurularımızda para almıyoruz, harç parası, pul parası, dilekçe parası, hiçbir şey almıyoruz. 'Yeter ki Türkiye iyi olsun, sizin bir şikayetiniz varsa bize bildirin' diyoruz." dedi.