Gaziosmanpaşa'da Şehit Aileleri Unutulmuyor

Gaziosmanpaşa'da Şehit Aileleri Ziyareti...

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, Yeni Mahalle'de bulunan Şehit Ömer Erüstün ile Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde bulunan Şehit Cafer Çelik'in ailelerine ziyarette bulundu.

 

Ziyaretle ilgili olarak konuşan Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, "Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız ve aynı zamanda Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi Onursal Başkanı Sayın Hasan Tahsin Usta'nın başkanlığında şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Ziyaretimizde ailelerin hatırlarını sorup, sohbet ediyoruz. Ailelerimiz hatırlanmaktan dolayı son derece mutlu oluyor.

Aynı zamanda deprem ihtimail için her daim hazırlıklı olmamızı söyleyen Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Hasan Tahsin Usta'nın hazırlattığı deprem çantalarını ailelerimize hediye ediyoruz.  Gaziosmanpaşa'da bulunan 61 şehit ailesine ziyaretlerimizi devam ettireceğiz."

 

Ziyarette bazı ailelerin çocuklarının odasını aynen muhafaza ederek, hatırasını yaşatmaya devam ettiği görülüyor... Bu da duygulu anların yaşanmasına neden oluyor...