GAZİOSMANPAŞA'DAN ATLETİCO MADRİD'E

İŞTE REYHAN KOÇAK'IN GAZİOSMANPAŞA'DAN BARCELONA'YA UZANAN HİKAYESİ...

 

Şubat ayında İspanyaya gidecek yeni takımıyla antrenmanlara katılacak.İnsanın mutlaka hayallerinin olmasını gerektiğine vurgu yapan başarılı futbolcu Reyhan Koçak,"En büyük hayalim Beşiktaş'ta oynamaktı.Siyah Beyazlı formadan sonra demek ki hayalinde ötesi varmış. Şu an hayalini kuramadığım şeyleri yaşıyor, aklımın yetmediği durumların içinde bulunuyorum. Eğer yetenekliysen ve çalışıyorsan bir şekilde bunlar gerçekleşiyor. Bunun için her zaman şükrediyorum" dedi.

 

Reyhan Koçak, Arda Turan'dan sonra İspanya takımı Atletico Madrid bayan futbol takımında futbol oynayacak olmaktan oldukça heyecanlı olduğunu söyleyerek, yeni takımı ve futbol geçmişi ile ilgili açıklamalar yaptı. "Futbol hayatıma Eyüpsultan İlçesinin Gayri federe kulübü olan Taşocağı spor'da başladım. Erkek Futbolcular arsında Sevde ile birlikte 2 kızdık.burada bir müddet oynadıktan sonra Serdar Sülbül hocamın isteği ile Pierreloti futbol okulu transfer oldum.Ardından ise Fatih Vatanspora bayan takımına transfer oldum.Daha sonra Mutlucan Zavotçu hocamın sayesinde kendimi Beşiktaş bayan futbol takımında buldum.

 

Ben hiç bir zaman geldiğim yeri unutmam bana destek veren hocalarım Orhan Depe, İsmail Ölmez,Fehmi Demirtas, Mustafa Depe, Serdar Sülbül ,Ali Haydar Şahin ve son olarak Beşiktaş bayanlar futbol takımını kuran efsanevi hocamız Mutlucan Muzaffer Zavotçu hocama çok teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Atletico Madrid formaları elime ulaştı.Allah kısmet ederse Şubat ayının 24 ünde İspanya'da Atletico Madrid kulübünde olacağım.

 

Bir şeyi başaracağına inanıyorsan hayallerinin peşini asla bırakma sana destek olanları'da asla unutma. Teşekkürler Taşocagıspor kulubü okulu, Teşekkürler Fatih Vatanspor, Teşekkürler Pierreloti futbol okulu, Teşekkürler Beşiktaş JK, teşekkürler sevgili hocalarım".