Gaziosmanpaşa Dobruca Briç Takımı İstanbul Finallerinde

Turkiye Briç Federasyonu’nun 2018 Yılı Kış Açık Takımlar Şampiyonası 2. etap maçları Sefaköy Radison Blu Hotel’de Avrupa yakasından 42 takimin katılımıyla gerçekleşti.

 

Yarışmada Gaziosmanpaşa Dobruca Briç Spor Kulübü’nden SUBUO ve YOLCU takımları İstanbul finallerinde oynamaya hak kazandı. Toplam 24 takimin yarışacağı İstanbul finalleri 20 - 21 Ocak 2018 tarihlerinde Green Park Otel’de yapılacaktır.

2. Etap maçlarında Dobruca Briç Kulübü’nden CEEBOO,  ISIK, SERANDER ve BOYALI KUS takımları ise  bu yıl iyi bir performans gösterdiler.

 

Dobruca Briç Kulübü, Kulüp Direktörü ve 2. Bölge Hakemi Cebrail Özer'in gözetiminde final hazırlıklarına devam ediyor.

 

İstanbul Finallerinde yarışacak takımlarda şu isimler yer alıyor:

SUBUO TAKIMI

Kaptan: Mahmut Güneş

Oyuncular

Suaip Kalaycı

Muslim Bacıoglu

Sancar Emnalar

Bulent İscan

 

YOLCU TAKIMI

Kaptan: Muarrem Dansuk

Oyuncular

Ferit Kürsat Çelebi

Ferhat Arı

Ahmet Ersoy

Muhammed Yıldırım

 

Dünya Olimpiyat Komitesi'nin onayladığı bir zeka sporu olan "Briç" Türkiye'deki faaliyeteleri de Türkiye Briç Federasyonu tarafından yürütülmektedir. 

Gaziosmanpaşa ve bölgemizde yeni yeni yaygınlaşan Briç,  7'den 70'e tüm yaş gruplarına hitap ediyor. Bu konuda Dobruca Briç Kulübü Direktörü, Cebrail Özer'in çalışmaları yadsınamaz. Yine Cebrail Özer tarafından hafta içi ve hafta sonu Briç dersleri verilmektedir. Eğitim ve Briç ile ilgili olarak kulüp irtibat numarası 0542 514 20 10'dan ulaşarak ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.