Gaziosmanpaşa Eğitim ve Kariyer Buluşmaları Başlıyor

18-27 yaş arasındaki gençlerin katılım göstereceği program 28 Nisan Cumartesi 10.30 – 15.15 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Etkinlik ücretsiz olup katılımcılara "Katılım Sertifikası" verilecek.

 

Eğitimdeki başarılarıyla ilçeye büyük katkısı olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, gençlere meslek seçimleri ve kariyer planlamalarında katkısı olacak dev bir organizasyona daha ev sahipliği yapıyor. 28 Nisan Cumartesi 10.30 – 15.00 saatleri arasında düzenlenecek programa alanında uzman ve birbirinden değerli konuklar katılıyor.

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek programa Haber Spikeri Işıl Açıkkar, Spor Yorumcusu Ersin Düzen, OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar ve Youtuber Ruhi Çenet katılacak.

18-27 yaş arasındaki gençlerle buluşmaya hazırlanan konukların eğitim programı ise şu şekilde;

SAAT

KONUŞMACI

KONU

10.30 - 11.15

IŞIL AÇIKKAR

İNSANLARI ETKİLEME VE HİTABET SANATI

11.30 - 12.15

ERSİN DÜZEN

İLETİŞİM, KARİYER VE SPOR MEDYASI

13.30 - 14.15

RUHİ ÇENET

A'DAN Z'YE YOUTUBE VE YOUTUBE'DA PARA KAZANMAK

14.30 - 15. 15

OSMAN YAŞAR

İŞ HAYATINDA KARİYER ADIMLARI VE GİRİŞİMCİLİK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eğitim ve Kariyer Buluşmaları kontenjanla sınırlı olup etkinliğe katılmak isteyenler www.gaziosmanpasa.bel.tr adresinden E-BELEDİYE portalına tıkladıktan sonra “Etkinlik Başvuru Formu”ndan ön kayıt yaptırabilecek. Ön Kayıt işlemlerini tamamlayan katılımcılar, Kesin Kayıt işlemleri için kimlik fotokopisi ile Gaziosmanpaşa Belediyesi Beyaz Masa birimine başvurmaları gerekmektedir.