GAZİOSMANPAŞA KIZILAY’DAN AŞURE BEREKETİ

Türk Kızılay Gaziosmanpaşa Şubesi, Muharrem Ayı dolayısı ile Bağlarbaşı Mahallesi Akşemsettin Cami'nde cuma namazı sonrası, çok sayıda kızılay gönüllüsünün katılımı ile aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

 

Aşure dağıtımına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kızılay Gaziosmanpaşa Şube Başkanı İsmail Yamak, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve kızılay gönüllüleri katıldılar.

 

Aşure dağıtımı ile ilgili konuşan Kızılay Başkanı İsmail Yamak "Kızılay olarak her zaman ihtiyaç anında vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda milletimizin milli ve manevi günlerinde onlarla bir arada olmak, bizleri mutlu ediyor.  

Bu anlamda Muharrem Ayı olması dolayısıyla Bağlarbaşı Mahallesi Akşemsettin Cami'nde cuma namazı sonrası aşure dağıtımı gerçekleştirdik. Türk Kızılay’ın aşure ikramına katılan misafirlerimize ve cami cemaatimize teşekkür ediyorum.

Ayrıca bizlere verdiği destek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Tahsin USTA'ya teşekkür ederiz." Dedi.