Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı Şehit ve Gazi Aileleri İftarı Düzenledi.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu ,  Mübarek Ramazan ayı dolayısıyla Şehit ve Gazi aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

 

Gaziosmanpaşa GoPark Grand salonunda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelindi. Yemeğe İlçe  Kaymakamı Numan Hatipoğlu ’ün yanı sıra, Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA, İlçe Müdürleri, Muhtarlar ve Gaziosmanpaşa’ da ikamet eden şehit aileleri ve gazileri katıldı.

 

Kur'an-ı Kerim tilaveti ve Dualarla başlayan iftar yemeği  İftar Duasını ilçe müftüsü Osman ŞEN yaptı Dua sonrası Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta şehit ve gazi ailelerine seslendi.

 

Başkan Usta, "Sözlerime başlamadan evvel bu organizasyonda öncülük yapan çok değerli kaymakamıma emeği geçen her keze çok teşekkür ediyorum.

Programa katılan siz değerli dostlara hayırlı ramazanlar diliyorum.

İnşallah bir çok Sağur ve İftar sofrasında birlikte olmak umuduyla kazasız belasız huzurlu bereketlive sağlıklı ramazanlar diliyor saygılarımı sunuyorum" dedi.

 

Kaymakam Numan Hatipoğlu  yaptığı konuşmasında; tarih sahnesinde, dünden bugüne, aziz şehitlerimizden ve kahraman gazilerimizden aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve beraberlik içerisinde varlığımızı sürdürdüğümüzü ifade ederek, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ise huzurlu ve mutlu bir ömür diledi.

 

Mübarek ramazan ayı içerisinde iftar yemeği vesilesiyle şehit ve gazi ailelerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Hatipoğlu, bu ülke için canını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde bu gün burada huzurlu bir şekilde iftar ettiklerini, onlara şükran borçlu olduklarını dile getirdi.

 

Kaymakam Hatipoğlu  sözlerine şöyle devam etti: "İhanetin her türlüsüne dış düşmana karşı göğüs germiş insanlarımız var sizler bize onların emanetisiniz.

KORE'den itibaren Güneydoğu da gazi olmuş kardeşlerimiz var Kıbrız harakatında bulunan gazilerimiz var 15 Temmuz hain darbe kalkışması sonrası dik duruşlarıyla  gazi olmuş kardeşlerimiz var bu güzel Vatan için Canlarını ortaya koyan aziz Şehitlerimizi var hepsini saygıyla selamlıyorum.

Umuyorum ve diliyorumki  bu Ramazan ayı inşallah sadece bölgemizde değil Ülkemizde ve tüm islam âlemine  Dünya'ya Barış ve Huzur getirmesini dilerim" dedi.