Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan 23 Nisan Etkinliği

Covid-19 tedbirleri kapsamında iki yıldır çocukların evlerinde kutladığı 23 Nisan bu yıl yüzyüze kutlanıyor. Bu coşkuya ortak olmak isteyen Gaziosmanpaşa Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası çocuklara ziyaret gerçekleştirerek Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

 

Çocuklara Ziyaret

Çocukların sevinç ve coşkusu ile karşılanan Esnaf Odası tüm çocuklara bayrak ve balon dağıtarak 23 Nisan coşkusuna ortak oldular. Ziyarette konuşan Gaziosmanapaşa Küçükköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı  Erkan Kaya, geleceğimiz olan gençlerin yanında olmaktan ve coşkularına ortak olmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği yolda, emin adımlarla yürüyen çocuklarımızın geleceğimizin umudu olduğuna değinen Kaya, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Kaya: “Çocuklarımız esnafın geleceğinin temelidir”

Basın mensuplarına da açıklamada bulunan Kaya, esnafın tarih boyunca çocuklarımıza vermiş olduğu öğretilere de değinerek, esnaflıktaki usta-çırak iletişiminin, esnafın kendi geleceğinin temeli olan genç ve çocuklara vermiş olduğu değerin bir ürünüdür açıklamalarında bulundu. Esnaf Odası olarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olduklarını belirten Kaya, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı  coşkusuna ortak olmanın mutluluğunu sözlerine ekledi.