Gaziosmanpaşa'nın birleştirici gücü: Neşe Fazlıoğlu Mert

Neşe Fazlıoğlu Mert, Ak Parti'nin emekçilerini ziyaret etmeye devam ediyor.

 

Av. Neşe Fazlıoğlu Mert, Ak Parti'de kurucu ve eski emektarları ziyaret etmeye devam ediyor. Ak Parti’ye geçişte hizmet etmiş ve halen daha hizmet eden, etmek isteyenlere yönelik yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

 

Fazlıoğlu Mert, Gaziosmanpaşa’da ekip ruhunu canlandırmak ve birlik beraberlik içinde güzel bir seçim geçirebilmek adına , birleştirici bir güç olarak insanların ayağına gidiyor, gönüllerini alıyor.

 

Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı Neşe Fazlıoğlu Mert,  Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Kurucu Başkanı Zekiye Çapan, Ak Parti kuruluşunda Belediye Başkan yardımcısı olan Mehmet Bozzkır, Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe teşkilatı kurucularından ve Trabzon Dernekleri Federasyon Başkanı İsmail Şatıroğlu, Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Teşkilatı kurucularından ve Küçükköy Şoförler Derneği Başkanı Mustafa UZUN, Ak Parti İlçe Teşkilatı Kurucularından Mustafa ÇEŞTAN, Gaziosmanpaşa Ak Parti İlçe Teşkilatı Kurucularından  Mustafa KAAN gibi isimleri de ziyaret ederek, sohbette bulundu.