Gaziosmanpaşa Özel Eğitim Şenliği Yapıldı.

Özel Çocuklar Doyasıya Eğlendi...

 

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Eğitim Şenliği düzenledi. Şenliğe özel eğitim öğrencileri, aileleri ve öğretmenleri katıldı. Şenlik için Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Alibey Barajı kenarında bulunan Millet Bahçesi tahsis edildi. Öğrencilerin taşınması ve döner ikramları Doğanay Taşımacılık tarafından gerçekleşti. İçme suları ise Çobanpınar Suları tarafından sağlandı.

 

Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı'nın ev sahipliği yaptığı şenlikte alanda koordinasyonunu Şube Müdürü Mustafa Dağ yaptı. RAM Müdürü Yetkin Baskın ise okul, öğrenci ve öğretmen irtibatlarını sağladı.

 

Alana gelen Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı ile piknik yapan aileleri ve çocukları ziyaret etti. Çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Hatipoğlu, bir ara onları kırmayarak halaylarına eşlik etti.

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yine Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı ile alanda aileleri, çocukları ve öğretmenleri ziyaret etti. Yüz boyama yapan çocukların boyama etkinliğine katılan Başkan Usta, çocukları samimi sohbetlerde bulundu.

 

Başkan Usta bir ara ise, Emine Sabit Büyükbayrak Ortaokulu Özel Eğitim Sınıflarının sınıfta tohumdan yetiştirdikleri Defne ve Fıstık Çamı fidelerinin alanda müsait bir yere hatıra olarak dikilmesini sağladı.

 

Çocuklar alanda piknik yaparken, öğlene doğru döner yiyerek ayranlarını içtiler. Patlamış mısır, pamuk şeker alan çocuklar. Yüz boyama ve şişme balondan kaydılar. Zaman zamanda halay çekip oyun oynadılar.