Gaziosmanpaşa ve Eyüp'te Mehmet Sevigen Konuşuluyor.

Yerel seçimler öncesinde her partiden değişik isimler gündeme geliyor. CHP’de ise Eyüp ve Gaziosmanpaşa’da son günlerde Mehmet Sevigen ismi çokça konuşulmaya başlandı.

 

 

Partililer ve vatandaşlar Mehmet Sevigen ismine sıcak baktıklarını ifade ederken şöyle konuşuyorlar: “Mehmet Sevigen iyi bir siyasetçi. Milletvekilliği yapmış, bakanlık yapmış, CHP’de genel sekreterlik yapmış donanımlı bir isim. Bunların yanı sıra vatandaşlarla iletişimi de çok iyi. Diyalog kurmada, kendini anlatmada sıkıntı yaşamıyor. Sokağa indiğinde sarılmadığı, öpmediği insan bırakmıyor. Aday olursa tanıtmaya gerek yok, zaten tanınan bir isim. Gaziosmanpaşa’da tutar.”

 

 

Kamuoyunda gelişen bu konuşmalar üzerine Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara, Mehmet Sevigen’e ulaştı.

 

Partinin vereceği her görevi kabul edebileceğini ifade eden Sevigen, “Yerel seçimlerin yaklaştığı bugünlerde beni de arayan soran, aday olmamı isteyen çok arkadaşımız var. Eyüp’ten muhtarlar geliyor, çeşitli kesimlerden arkadaşlarımız geliyor, arada az bir fark var, aday olursan farkı kapatır kazanırız diyorlar.

 

Ben Gaziosmanpaşalıyım.  Gaziosmanpaşa’dan arkadaşlar geliyor, arıyorlar, aday olmamı istiyorlar. Değişik partilerden arkadaşlar arıyor, AKP’liler dahi arıyor.

 

Şimdi oralarda genç arkadaşlarımız aday adayı olmuş. Benim onlarla bir yarışa girmem doğru olmaz. Ancak genel merkezimiz git şuradan aday ol derse, parti görevi kabul eder aday olurum.

 

Genel merkezimiz Eyüp’ten aday ol, Gaziosmanpaşa’dan aday ol, kazanıp kaybetmek önemli değil partimizin oyu artsın Büyükşehirleri kazanalım derse yine aday olurum.” Şeklinde konuştu.