Gaziosmanpaşa 2023 ‘Ortak Aklımız, Ortak Bakışımız’ Kitaplaştı

Gaziosmanpaşa 2023...

Geçtiğimiz yıl Gaziosmanpaşa Kent Konseyi tarafından düzenlenen ‘Ortak Aklımız, Ortak Bakışımız’ konulu bir toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıda Gaziosmanpaşanın geleceği konuşuldu. Konuşmacılar nasıl bir Gaziosmanpaşa görmek istediklerini anlattılar.

İşte bu toplantıda konuşulanlar tek tek kayıt altına alındı. Gaziosmanpaşa Belediyesi'ne bazı konular öneri olarak sunuldu. Ve bu yıl ise kitap haline getirilerek kamuoyu ile paylaşıldı. Kitapta Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Yaşar Karadeniz, Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Eroğlu, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Akkaya, Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırıcı, Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Küçükköy Esnaf Oda Başkanı Erkan Kaya, Tek Rumeli TV Atilla Baykal, Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara, okul müdürleri, STK ve  siyasi parti temsilcilerinin önemli konuşmaları yer alıyor.

Gaziosmanpaşa'da toplumun çeşitli kesimlerinden isimlerin katıldığı toplantıda konuşulanların, kamuoyu ile paylaşılmasının şefaflık açısıdan önemli doğru bir çalışma olduğu gözlendi. Kitap önemli bir kaynak eser ve tarihi bir vesika olarak yer alacak.