Gaziosmanpaşa Belediyesi: 444 0 467

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nde Çağrı Merkezi bu iş için çalışıyor. 

Gaziosmnapaşa’da yaşayan vatandaşlar zaman zaman yaşamsal veya çevresel sorunlar dolayısı ile arayış içerinse giriyor. Zaman zaman da Gophaber’e ulaşıyor. Vatandaşlar zaman zamanda yanlış yerlere not bırakabiliyor. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi yetkililerinden edindiğimiz bilgilere göre; bu gibi sıkıntıların önüne geçmek ve sorunlar çözümünü sağlamak üzere kurulan bir çağrı merkezi var. 

Gaziosmanpaşa’da yaşayan bir vatandaş olarak karşılaştığınız sorun veya durumla ilgili olarak, belediyenin 444 0 467 çağrı merkezini arayabiliyorsunuz. Bu merkezi aradığınızda, ilgili sorun, şikayet veya istek kayda alınıyor. İletişim bilgilerinizde alınıyor. Çağrı merkezi bu bildirimleri ilgili müdürlüklere iletiyor. Vatandaş bir müddet sonra geri aranarak, sorunun çözülüp çözülmediği teyit ediliyor. Veya memnun olup olmadıkları soruluyor. 

Gaziosmanpaşalı vatandaşlar Gophaber’den önce, bu numaradan belediyeyi aramaları işin çözümünü de hızlandırabilir. Bu konuları haber yapmada bir sıkıntı yok ama her konu haber yapılmaya kalkılırsa verimli olunamaz. Kronikleşen, çözülmeyen bir durum olduğunda Gophaber her zaman 'Millete Hizmet Noktasında' vatandaşın yanındadır.