Gaziosmanpaşa Belediyesinden Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı ve Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliğinin  ortaklaşa düzenlediği malzeme yardımı programına 23 spor kulübü başkanı ve yöneticileri aynı zamanda sporcuları katılımda bulundu.

Katılanlar arasında Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Belediye Başkan Yardımcılarının yanı sıra çok sayıda basın mensubu ve altyapı öğrencileri yer aldı. Programın açılış konuşmasını yapan Gaziosmanpaşa Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Murat Yılmazer yaptığı konuşmada ‘’ Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya spora ve sporcuya verdiği destekden dolayı şahsım ve spor kulüpleri adına teşekkür ederim. ’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Daha sonra konuşmacı olarak spor kulüplerini temsilen her kulüpten bir sporcu Başkan Usta’ya dilek ve temennilerde bulundu. Ardından kürsüye davet edilen Usta yaptığı konuşmada ‘’ Öncelikle bu güzel geceye iştirak eden spor kulübü başkanlarına, yöneticilerine ve sporcularına teşekkür ederim. İlçemizde birçok başarılı sporcular ve futbolcular yetişmiş ve yetişmeye devam etmektedir. Bu nedenle spora olan desteğimiz dünde,bugünde,yarında tüm hızı ve gayretiyle devam edecektir. İlçemizde spor aktiviteleri güçlendireceğiz. Futbolcu özgüveniyle para kazanmalıdır. Futbol müsabakalarına araç yollamakta biraz sıkıntı yaşıyoruz. Bunun nedeni ise bizim ilçede öncelikle araç temin ettiğimiz yer cenaze işleri için istenen otobüslerdir. İkinci sırada spor kulüplerimizi önemsiyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin talebi üzerine krampon ihtiyaçları için gereken çalışmayı derhal başlatacağız. Zeki,çevik ve ahlaklı sporcu yetiştirmeye özen gösteriyoruz. Bu nedenle İlçemize gelişmiş bir düzeyde stadyum çalışması başlattık. Ayrıca tüm spor kulüplerine başarılar dilerim. ‘’ dedi.

Program sonunda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı, Hasan Tahsin Usta takım kaptanlarına spor malzemelerini teslim etti.

Haber: Ali Rıza Subaşı