Gaziosmanpaşa Bilim, Spor, Sanat ve Gençlik Festivali Başlıyor...

Lise öğrencilerinin yetenek ve becerilerini sergileyecekleri etkinlik 4 gün sürecek.

İkincisi düzenlenecek festivalde bilim, sanat ve spor olmak üzere 3 dalda etkinlikler gerçekleştirilecek. Spor dalında, basketbol, voleybol, tekvando, karate, badminton, kickboks, okçuluk ve muaythai müsabakalarında milli sporcular ile amatör sporcular bir araya gelecek. Sanat dalında da çeşitli oyunlar sahnelenecek. Ayrıca halk oyunları, resim sergileri, seramik boyama çalışmaları, unutulmuş sokak oyunları, tezhip ve ebru çalışmaları etkinlikte yer alacak. Bilim alanında ise çeşitli okullardan buluşlarıyla ödül almış genç mucitlerin yarıştığı bilimsel yarışmalar düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında sanatçılar da yer alacak. 4 gün boyunca devam edecek etkinlikte tiyatro, müzik ve çeşitli oyunlarla renkli bir festival gerçekleştirilecek.

Gaziosmanpaşa Belediye bahçesinde gerçekleştirilecek festivalde, geleceğin meşalesini taşıyan gençlerin kaliteli ve eğlenceli vakit geçirebileceği etkinlikler arasında masa tenisi, güreş ve rock&pop müzik grupları da yer alacak.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çevresinde gerçekleştirilecek olan Gaziosmanpaşa 2. Bilim, Sanat, Spor ve Gençlik Festivali, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Gaziosmanpaşa Belediye bahçesinde düzenlenecek etkinlikte Gençlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.