Gaziosmanpaşa Evden Eve Nakliye

Nakliye işinde her daim yeniliklere açık yaklaşımımız ile teknolojinin de birleşmesi ile nakliyeye farklı bir boyut kazandırdık. Artık eşyalarınızı paketlemek ve kolilemekle uğraşmak zorunda değilsiniz. İsterseniz fizibilite çalışması için taşınma öncesi bir gün adresinize gelindiğinde sözleşmeye bunun notunu düşürebilirsiniz. Gaziosmanpaşa evden eve nakliyat olarak sözleşmede yazılanlara harfiyen uyarız ve sizin istekleriniz doğrultusunda hizmetimizi sunarız.

Eğer kendiniz paketlemek istediğiniz eşyalarınız varsa bunları paketleyebilir ve ayrıca taşınmasını talep edebilirsiniz. Kırılacak veya değerli olan eşyalarınızı da isteğe özel olarak kendiniz taşıyabilir veya paketleyebilirsiniz. Bunun dışında Gaziosmanpaşa evden eve nakliyat fiyatlarını etkileyen bir unsur ise insan gücünün taşımasının zor olduğu para kasası ve piyano gibi ağır eşyaların varlığıdır. Bunların taşınmasını talep ediyorsanız mutlaka öncesinde sözleşmede bildirmelisiniz. Buna göre hem fiyat hem taşıyacak eleman hem de paketleme araçları değişeceği gibi taşıyacak araç da değişiklik gösterecektir.

Bizler Gaziosmanpaşa nakliyat olarak asansörlü uygulama sayesinde hangi katta olursanız olun eşyalarınıza arar vermeden taşıma garantisi veriyoruz. Bu sayede hem siz kendinizi güvende hissedeceksiniz hem de eşyalarınız zarar görmeyecek. Bunun yanı sıra eşya taşıyan insan gücüne de ihtiyaç azalacak ve böylelikle maliyetlerde de değişiklik söz konusu olacaktır.