Gaziosmanpaşa Kupa Maçında Mağlup

Gaziosmanpaşaspor   ligde Pazar günü   oynayacağı  Adliyespor  maçı öncesi  kupa maçında Çatalcaspor  karşısında  önemli sınava çıktı.

Maçın genelinde Gaziosmanpaşaspor’un  90 dakika boyunca  pas yapamaması, pozisyona girememesi düşündürücüydü.

İleriye top taşıyan yok, defans evlere şenlik hücuma hattı kayıplarda. Eeee böyle olunca Çatalcaspor’dan 3 gol yemekte kaçınılmaz oldu.

Sonuçta lig öncesi Gaziosmanpaşaspor da  işler hiç de iyi gitmiyor.

Karşılaşma boyunca takımlarına destek veren  Gaziosmanpaşasporlu  taraftarların üzüntüyle stadı terk etmesi  ise iyi olmadı. Taraftarlar takıma inanıyor görevini yapıyor ama futbolcular bu güveni boşa çıkarıyor.

Sami Mendi: “Bundan Sonra Kesinlikle Kötü Futbol İstemiyoruz.”
Takımın  Çatalcaspor karşısında bütün mevkilerde tel tel döküldüğünü dile getiren başkan Sami Mendi ” Çatalcaspor karşısında  kötü futbol oynadık. Teknik heyetimizin buna en kısa zamanda çare bulması gerekiyor. Bilmeleri gerekir ki  ligde kötü futbola kesinlikle puan verilmiyor. Futbolcularımızın bir an önce kendilerini çeki düzen vermeleri ve maça konsantre olmaları gerekiyor.

Biz yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz. Futbolcularımız da bizleri sevindirmeleri gerekiyor. Bundan sonra kesinlikle kötü futbol istemiyoruz. Takım iyi oynasın kaybetsin. Bir şey söyleyemem. Ama kupada Çatalcaspor karşısında oynanan çok kötü futbol  ligde devam ederse bizde yönetim olarak gereken önlemleri alırız” diye konuştu.

Ak Parti'den Gaziosmanpaşaspor'a tam destek...

Gaziosmanpaşaspor Çatalca maçını, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal ve yönetim kurulu üyeleri, Kulüp Başkanı Sami Mendi ile birlikte izleyerek iyi gündede, kötü günde de takımın yanında olduklarının mesajını verdiler.



Özel Haber: Erol Eftekin - www.gophaber.com