Gaziosmanpaşa Protokolü Bayramlaştı...

Gaziosmanpaşalılar bayramlaşıp tatile çıktı...

Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Belediyesi Ramazan Bayramı dolayısı ile Cuma günü öğlenden sonra ortaklaşa düzenledikleri programda, ilçe protokolü ve vatandaşlar bayramlaştı.

Bayramlaşma programına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Oktay Çağatay, Başsavcı Ahmet Akkaya, belediye başkan yardımcıları, kamu kurum ve kuruluşların  müdür ve çalışanları katıldılar. Bayramlaşma sonrası herkes bayram tatilini geçireceği yerlere gitmek üzere salondan ayrıldılar.

Başkan Hasan Tahsin Usta, bayram dolayısı ile yayımladığı mesjada şunları ifade etti:

"Umutların yeşerdiği, iyilik ve güzelliklerin filizlendiği bayramlar, el ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir. Üzerinde yaşadığımız bu topraklar, yüz yıllarca bir arada yaşama kültürüne, hoşgörüye, sevgi ve kardeşlik gibi müşterek insani değerlere ev sahipliği yapmıştır. Toplumları yakınlaştıracak, medeniyetleri kaynaştıracak, ön yargıları kıracak, mesafeleri giderecek bir iklime, insanlığın bugün her zamankinden daha çok ihtiyacı var. Bu anlamda bayramlar milletimizin eşsiz ilham kaynaklarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle birlik ve beraberliğimizi en içten duygularımızla gösterdiğimiz mübarek Ramazan Bayramı’nızı tebrik eder, başta milletimiz ve İslam âlemi olmak üzere tüm insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum."