Gaziosmanpaşa taraftarları sahaya indi.

Gaziosmanpaşa Stadı'nda Birlik Beraberlik Mesajları...

Gaziosmanpaşaspor Genç Taraftarlar Derneği, Anneler Günü dolayısı ile etkinlikte bir araya geldi. Daha önce stad tribününde yer alan taraftarlar, bu kez sahaya inerek organizasyon yaptı. Gaziosmnapaşa taraftarları İstanbul ve çevre ilçe takımlarınının tribün grupları ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya aileler, çocuklar, kadınlar ve gençler büyük ilgi gösterdi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Yöneticilerinden Sami Mendi'nin katkılarıyla düzenlenen kahvaltı programına, siyasi cenahtan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal, Milletvekili Adayları, meclis üyeleri, muhtarlar, dernek ve kulüp başkanları katılarak taraftar grupları ile bir araya geldiler. 

Programa katılanlar yaptıkları konuşmalarda sporda dostluk ve kardeşlik mesajları vererek, Anneler Günü'nü kutladılar. Traftarlar konuşmacılara sevgi gösterilerinde bulundular. Tarfatarlar, programa katılamayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'ya da kulübe katkılarından dolayı sevgi dolu tezahuratlarda bulundular.

Program sonrası Gaziosmanpaşa tarfatarları kamuoyuna önemli mesajlar verdiler. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın kulübe sahip çıkacağına inandıklarını ifade ettiler. Tarfatarlar tribün camiasında uyuştucu ile mücadeleye başladıklarını, bazı arkadaşlarının namaza başladığını vurgulayarak; herkesi taraftarlar derneğine çay içmeye, Gaziosmnapaşa Stadı'ndaki tartan pistte ücretsiz spor yapmaya davet ettiler. 

Özel Haber: Ali Şükrü Kara - Kamera: Erol Eftekin