Gaziosmanpaşa'da Ders Zili Çaldı...

2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi Törenle Başladı...

Gaziosmanpaşa'da 2015-2016 eğitim öğretim yılı dolayısıyla Karlıtepe Mahallesi Mithatpaşa İlköğretim Okulu’nda tören düzenlendi. Eğitim dönemi açılış törenine Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Bakırcı, Okul Müdürü Zeki Olgun, Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar.

Açılış programında okul öğrencileri halk oyunları gösterisi yaptılar.

Programa katılan Gaziosmnapaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yeni eğitim öğretim yılı dolayısıyla yaptığı konuşmada öğrencilere tavsiyelerde bulundu. Başkan Usta, uzun bir tatil döneminin ardından yeni okula başlayan ve arkadaşlarına kavuşan öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada; “Unutmayın ki, başarı çalışmayla gelir. Aileniz, okuldaki öğretmenleriniz, belediye olarak sizlere en iyi imkanı sağlamak için çaba sarfediyoruz. Bu imkanları iyi kullanın. Geleceğin ülkesi ve kenti sizlerin çalışmasıyla şekillenecektir. Kendinize yüksek hedefler koyun. Çünkü geçmişte çok az imkanlara sahip birçok insan bugün ilçemizi, kentimizi, ülkemizi yönetiyor, dünyanın yönetiminde söz sahibi oluyor” dedi. Başkan Usta, sözlerini öğrencilere başarılar dileyerek sonlandırdı.

Gaziosmanpaşa'da diğer okullarda da ilk gün heyecanı yaşandı... Özellikler İlkokul birinci sınıfa gidecek çocuklar, anneleri ile birlikte sınıfları kadar gitmesi, okul yönetimleriinn ricası ile engellenmeye çalışıldı.