Gaziosmanpaşa'da Mütevelli Heyeti Seçimleri Yapılacak.

Gaziosmanpaşa Kayamakamlığı, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşama Vakfı Başkanlığı'nca yapılan ilan şöyle:

İLAN

            5263 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki Kanunun 19 uncu maddesiyle 3294 sayılı kanunun değiştirilen 7 nci  maddesi uyarınca, Gaziosmanpaşa dahilinde kurulan ve 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik  kanunda belirtilen amaçlara yönelik faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticilerinin kendi aralarında seçecekleri bir temsilcinin İlçe Vakıf Mütevelli Heyetinde görev alması hükme bağlanmıştır.

Bu nedenle;

            2016 Yılı İlçe Vakıf Mütevelli Heyetinde yer alacak olan Sosyal Yardım amaçlı faaliyette bulunan Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcisini belirlemek amacı ile 25.12.2015 Cuma günü saat 14:00'te Prof.Dr. Gazi YAŞARGİL Ortaokulu konferans salonunda seçim yapılacaktır.

Seçime İştirak edecek Sivil Toplum Kuruluşlarının;

(Dernek veya Vakıf) Başkan veya Yetkilendirilmiş bir temsilcisi, Dernek veya Vakıflarına ait Tüzük / Vakıf Senedi ve Yetki Belgesi (Yönetim Kurulu Kararı) ile birlikte en geç 24.12.2015 Perşembe günü mesai saati bitimine kadar Gaziosmanpaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü’ne evraklarını teslim etmeleri ve evrak kaydı yaptırmaları gerekmektedir.

 NOT: 

Seçime iştirak edecek olan sivil toplum kuruluşlarından senetleri veya tüzükleri incelenerek, 3294 sayılı Kanunda belirtilen amaçlara yönelik faaliyette bulunan ve İstanbul Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü tarafından bu amaca yönelik faaliyette bulunan S.T.K listesinde yer alma şartı aranacaktır.

            İlan olunur.