Gaziosmanpaşalı Aileler Okçulukta Şampiyonluk İçin Kıyasıya Yarıştı

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin Ata sporumuz okçuluğu sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği organizasyon yoğun ilgi gördü. Aileler yarışmaya katılmak için Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Kültür ve Sanat Merkezi’nin Okçuluk Salonu’nda gerçekleştirilen programda ailelere yarışma öncesi uzman eğitimciler tarafından okçuluk üzerine ön eğitim verildi.

 

75 AİLE OK ATARAK HEM YARIŞTI HEM DE DOYASIYA EĞLENDİ

Organizasyonda bir ebeveyn ve bir çocuktan oluşan 75 takım ok atarak hem yarıştı hem de doyasıya eğlendi. Hedef tahtasını isabet ettirmek için rekabet eden aileler kupanın sahibi olabilmek adına büyük çaba sarf etti. Yarışmaya ebeveynleriyle katılan çocukların eğlencesi ve rekabeti gençlerin okçuluğa olan ilgisini gözler önüne serdi. Yarışmalar sonucunda finale kalan altı aile final turunda boy gösterdi. En yüksek puanları toplayan aileler kupa ve madalya almaya hak kazandı. Yarışmaya katılan aileler yarışma sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

“GENÇLER İÇİN ÖRNEK OLACAK BİR ORGANİZASYON”

Pazar gününü “Okçu Aileler Yarışıyor” programına oğluyla birlikte katılarak değerlendiren ve turnuvada birinci olan Hakan Yıldırım, “Sevinçliyiz gençler için örnek olacak bir organizasyon devamı gelir inşallah bütün yarışmacılar çok güzel yarıştı. Biz biraz daha şanslıydık ve oğlumuz da iyi yarıştı. Birinciliği kazandık oğlumun başarılarının devamını dilerim. Genel olarak memnunum. Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya teşekkür ederiz.’’ ifadelerini kullandı.