Gaziosmanpaşalı Seçtiğini Denetleyecek

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, çalışmalarını son sürat sürdürüyor.  Toplumun her kesimiyle iyi ilişkiler kuran ve Gaziosmanpaşa’nın istisnasız bütün mahallelerinde çalışmalarına devam eden Ay, burada ilçe halkına Gaziosmanpaşa’yı ve projelerini anlatıyor.



AŞK Belediyeciliği mottosu ve Gaziosmanpaşa’nın milli takımı diye ifade ettiği kadrosuyla oldukça ilgi gören Bilal Ay, şeffaflık ilkesi kapsamında seçildiği gün makam odasının kapısını sökeceğini, belediye başkanının nerede olduğunun internet sitesinden takip edilebileceğini, belediyenin mali durumunun her yıl halka ilan edileceğini ve ihalelerin canlı yayınlanacağını belirtiyor.



Şeffaflık ilkesi kapsamında Ay’ın “SE-DE” olarak kısalttığı “Seçtiğini Denetle” projesi de oldukça ilgi görüyor. Projeyle sivil toplum kuruluşları ve diğer siyasi partilere belediyeyi denetleme imkanı verilecek. Böylece belediyenin mevcut durumunun belirlenmesi için Sayıştay raporları beklenmeyecek. Proje aynı zamanda bir otokontol mekanizması da oluşturacak.



AY: GAZİOSMANPAŞALI “SE-DE”DEN MEMNUN
Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Bilal Ay, “Gaziosmanpaşalı “SE-DE” projemizden oldukça memnun. Bütün söylemlerimizi sahiplenmiş durumda. Ayrıca biz kesinlikle herhangi bir siyasi parti ile ittifak içerisinde değiliz. Oy pusulasında 1. sıradayız. Tüm Türkiye’de, istisnasız her yerde kendi adaylarımızla seçimlere giriyoruz. Sahada çok büyük ilgi ve destek görüyoruz” dedi.