Gaziosmanpaşalı Sporcuları Yeni Başarılara İmza Attılar

Antrenörü Serhat Kahraman yaptığı açıklamada "14-15 Ekim de Sarıyer' de düzenlenen Kyohuskin Budokai-do Müsabakası bu gün sonuçlandı Kulüp olarak sporcularımız her türlü üstün performansı göstermiştir.

 

Bu bir spordur istenmeyen sakatlanmalar olabiliyor karşılaşmada bu sebepten dolayı Birinciliği bir puan ile kaçırdık ama bu her şeyin bitmesi anlamanı gelmez, Şimdi önümüze bakıp gelecek ay Eskişehirde yapılacak olan Türkiye şampiyonasına hazırlanıp hedefimize ulaşarak hem ilçemiz adına büyük başarılara imza atmaktır " dedi.

 

3.Etap Budokaido Kyokushin Lig Maçında bir çok yetenekli sporcu birincilik madalyası için mücadele etti. Gaziosmanpaşalı gençler, 15 kulüp içerisinde tam 63 puan alarak birinciliği bir puanla kaçırdı ve ikincilik kupası almayı başararak emeklerini taçlandırdı.

 

Dereceye giren sporculardan Büyük Bayanlarda Gökçe Ecem Hacıoğlu (60kg) Birinci-Gizem ELVAN Hacıoğlu (55kg)ikinci  -Sibel Aydın (50kg)ikinci. Ümit Bayanlarda Meryem Kahrıman (45kg)birinci -Merve Kahrıman (50kg) üçüncü -Zeynep Sevinç (50 kg)üçüncü -Esra Demirel(60kg)birinci oldular.

 

Ümit Erkeklerde Tahsin Can Çulfaz(45kg)ikinci Gürkan Çebi(50kg)birinci -Yasin Bozkurt(60kg)üçüncü. Genç Erkeklerde Mert Sahintürk(65kg)birinci -Yunus Emre Ekinci(70kg) ikinci E . Emir Büyükerken (75) üçüncü Büyük erkekler :Batuhan coşkun (70) 3 üçüncü Oğuzhan Arıcı (65) ikinci olarak kupayı kazandırdılar.