Gaziosmanpaşaspor’a Umut Veren Galibiyet!

Kalan haftalar için camiayı ümitlendiren üç puan 18 hafta sonra gelirken  yeşil kırmızılılar ligdeki 3. Galibiyetini alarak ligde kalma umutlarını sürdürdü.

Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Sami Mendi, ligde var olma mücadelesi adına bu hafta sahalarında  Denizli Belediyesi  karşısında  6 puanlık zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek “Ligde bulunduğumuz yer itibariyle her maçta 3 puandan başka bir şey hedeflemiyoruz. Takımımızı Kahraman Maraşspor  karşısında  sahada bu kadar istekli görmek bizi gelecek açısından umutlandırdı. Tüm taraftarlarımızın içi rahat olsun. Yönetimimiz, teknik direktörümüz, oyuncularımız kenetlenmiş durumdayız. Bu sezon ligde kalacağız” dedi.

Gaziosmanpaşa  taraftarlarına ve halkına seslenen  Başkan Mendi, “Denizlispor  maçında taraftarların stadı tamamen dolduracaklarına inanıyorum. Bu noktada çok dikkatli olmalıyız. Saha içinde olan olaylar tribüncüler için sahada kalır. Saha içerisinde olan rekabeti, hırsı, mücadeleyi tribün dışına taşıyan kişi tribüncü değildir ve kulübüne zarar verir. Denizli Belediye müsabakasında da sadece ve sadece takımımızı destekleyip oyuncularımızı ateşleyelim" dedi. 

Öte yandan Gaziosmanpaşaspor Denizli Belediye maçının çalışmamalarını teknik Direktör  Erdoğan Özalp yönetiminde kendi sahasında sürdürüyor. Yeşil Kırmızılı ekibin teknik patronu Özalp, hafta arası deplasmanda Kahraman Maraş Belediye'yi  2-1 yenerek şeytanın bacağını kırdıklarını belirterek  “Halen lig bitmiş değil ligde daha 10 maçımız var. Üst üste 3-4  maç  alırsak bu lige tutunabileceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.  

Haber: Erol Eftekin