Gaziosmanpaşaspor’da Erdoğan Özalp’ın Özverisi Yetmedi.

Oynadığı 21 maçta  4 beraberlik ve 2 galibiyetle  10 puanla  ligde son sırada ligin 22. Haftasında  Ahmet ve Hamza hocayla birlikte  zor günlerde taşın altına elini koyan  tecrübeli hoca; takımın  başında çıktığı 14 maçta  4 galibiyet  ve 3 beraberlik alarak 15 puan topladı.

Daha önce de 2. Lig ve 3. Ligde mücadele eden yeşil kırmızılı ekibi çalıştıran Özalp, Küçükçekmecespor,  Zeytinburnuspor ve Çine Madranspor’da  da görev yaptı. Alınan  sonuçlar nedeniyle teknik direktör değişikliğinden sonra  Gaziosmanpaşaspor’da sorumluluk aldığını ifade eden Özalp,”Gaziosmanpaşaspor  benim için yaşam tarzı. Görev aldığım günden beri buraya inanılmaz mesai verdim. Kümede kalma yolunda takım ruhunu yakaladık. İyi bir takım oluşturduk ancak zaman yetmedi” dedi.

Sezon başında doğru işler yapabilseydi takım kümede kalmayı başarıldı. Şeklinde konuşan Özalp, Gaziosmanpaşasporun ’un 3. Lig’den sezon başında yapılan hatalar, ilgisizlik  ve yanlış transfer politikası nedeniyle düştüğünü söyledi. Özalp “burada herkes bu hatayı yaptı ve takım düştü. Aslında biz ilçe olarak 3. Lig’in değerini bilemedik.” Şeklinde konuştu.   

Haber : Erol Eftekin