Gaziosmanpaşaspor'da yeni yönetim görev bölümü yaptı.

Olağanüstü Kongrede Tüzük Tadilatı ve Yönetim Kurulu seçimleri sonrası oluşan Gaziosmanpaşaspor’un yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi.

 

Sedat Balkanlı tesislerinde toplanan Gaziosmanpaşasporun yeni yönetim kurulu kulübün geleceği ile ilgili istişarelerde bulunduktan sonra görev bölümü yaparak çalışmalara başladı. Yeniden Gaziosmanpaşaspor Kulüp başkanlığına seçilen Ömer Güler, yeni yönetim kurulunun hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek yeni seçilen yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte uyum içerisinde çalışarak, Gaziosmanpaşa ve taraftarlarının desteğiyle Yeşil Kırmızılı ekibini en iyi yerlere getirmenin gayret ve çabası içerisinde olacaklarını belirtti.

 

Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü İbrahim Molla ise yaptığı yazılı açıklamada “Başkanımız Ömer Güler ve birbirinden değerli 17 kişilik Yönetim kurulu olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik Yeni yönetim kurulu olarak Gaziosmanpaşa ilçemizin ismi ile 1965 yılında kurulmuş ve bugüne kadar olan başarıları ile büyük takımların bile yakından takip ettiği Gaziosmanpaşa Spor Kulübümüzü eski özlenen günlerine geri getirmek için tüm yönetim kenetlendik Bu sezon U 16 ve U 18 kategorilerinde göstermiş olduğumuz başarılarımızı gelecek sezonda A Takım olarak da taçlandırmak istiyoruz.

 

Taraftarlarımızın büyük desteği ve bugüne kadar Kulübümüze gerek başkanlık yapmış gerekse yönetim kurullarında görev almış birçok büyüğümüzün destekleri ile Gaziosmanpaşa Spor Kulübümüzü Süper Lige çıkarana kadar özveri ile çalışmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

Molla açıklamsının devamında; “Bu vesile ile Gaziosmanpaşa Spor Kulübümüze bu güne kadar başkanlık yapmış ve yönetim kurulların farklı görevlerde bulunmuş Hakkın rahmetine kavuşmuş tüm büyüklerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz. Her şey Gaziosmanpaşa Spor için 'Biz Büyük Bir Aileyiz' “ifadelerini kullandı.

 

Gaziosmanpaşaspor’un yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: 

İbrahim Molla 2.Başkan ve Basın Sözcüsü,  Mehmet Salihoğlu Genel Sekreter,  Diyaattin Yılmaz Muasip, Sinan Dakak Futbol Şube Sorumlusu, Orhan Gültaş ve Vedat Uykan Altyapıdan Sorumlu, Kazım Çavuş Başkan Yardımcısı, Abdulselam Ceyhan Başkan Yardımcısı, Hüseyin Ecevit Boz Başkan Yardımcısı, Mustafa Kılıç Başkan Yardımcısı, Mustafa Beycan, Veysi Sarıboğa, Hasan Aybar  Satranç Şube Sorumlusu, Faruk Teksin, Vedat Uykan, Hasan Denizhan, Cüneyt Çığır, Şaban Eriç ise Yeşil Kırmızılı ekipte yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.