Gaziosmanpaşaspor Ligden mi Çekiliyor?

Gaziosmanpaşa Spor Kulüp Başkanı Cem Tavlı, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:


"Şanlı, köklü ve tarihi bir geçmişe sahip olan Gaziosmanpaşasporumuzun armasının yaşaması için 4 yıldır yönetimde olmamama rağmen ailem ve dostlarımla birlikte elimden gelen herşeyi yaptım. Bu sezon başında da kulübe talip olan kimse çıkmayınca elimi koyduğum taşın altına gövdemi sokarak kulüp başkanlığı görevi ile armanın yaşaması için mücadele ettim.

Fakat gelinen noktada artık şahsımın, ailemin ve dostlarımın verdiği mücadelenin kulübün sürdürülebilirliğine yetmediğini görmekteyim. Kimseden doğru düzgün bir destek almadan devam ettiğimiz bu görevin bu şartlarda artık tıkandığını görmekteyim.

Büyük bir özveri ile mücadele eden futbolcu kardeşlerime ve hocalarıma buradan tekrar teşekkür ediyorum. Fakat Gaziosmanpaşaspor kulübünün ihtiyaçlarına tek başıma artık yetemediğimden dolayı eğer ki bir gelişme olmazsa, lige U19 takımıyla devam edeceğimizi, ya da ligden çekilerek tamamen altyapı kategorilerinde lige devam edeceğimizi tekrar bütün Gaziosmanpaşa kamuoyuna açıklıyorum.

 

Önümüzdeki birkaç günlük süre içerisinde en ciddi seçenek olarak masada duran bu seçeneklerden birini hayata geçirmek zorunda kalacağımızı bütün Gaziosmanpaşaspor gönüllülerine burdan deklare ediyorum. Eğer ki bugüne kadar bu ilçeden para, mal, mülk, statü itibar kazanmış insanlar bu kulüpte yöneticilik yapmış kişiler ve bu ilçenin belediye başkanı mülki amirleri buna rağmen buna ses çıkartmıyorlarsa bu ayıp benim değil tüm Gaziosmanpaşa ilçesinindir. Ben armanının yaşaması için altyapı kategorilerinde de olsa mücadele vereceğim fakat bu ilçe bu ayıbı temizleyemez."

Haber: Erol Eftekin