Gaziosmanpaşaspor U 19 Takımı Türkiye 3.’sü Oldu.

Yerel liglerde mücadele eden bin 245 U19 takımı arasından Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan 135 takımın mücadelesiyle Denizli'de  oynanan final maçında Akdeniz Belediyespor’u 3-0 yenen İzmirspor kazanırken, üçüncülük müsabakasını 1461 Trabzon'u 2-1'lik skorla mağlup eden Gaziosmanpaşaspor elde etti.

Gaziosmanpaşaspor altyapı koordinatörü Şerif Hasanoğlu  statü  yanlışlığı yüzünden  Türkiye Şampiyonluğu’nu  kaybettiklerini  belirterek  “3. Olan   futbolcularım benim gönlümde Türkiye şampiyonudur. Çocukların hepsini alınlarından öpüyorum İstanbul ve Gaziosmanpaşa’ya haklı bir gurur yaşattılar “ dedi.

Alınan bu başarıdan dolayı kendine ve futbolculara  ciddi teklifler geldiğin belirten Hasanoğlu, 4-5  futbolcunun değişik kulüplere gitmesiyle gurur duyacağını söyledi. 

A takımının geleceğinin bu futbolcuların elinde  olduğuna vurgu yapan  Şerif Hasnoğlu,  “A takımda  oynayabilecek 3-4 futbolcu görüyorum , fikirlerim  sorulması halinde ise tavsiye edeceğim futbolcular olabilecek.”  Şeklinde konuştu. 

Şerif  Hoca  ““ Benim ardık burada görevim bitti.  Artık  üyeyim taraftarım  ve Gaziosmanpaşa sevdalısıyım. Yeşil-Kırmızı renkler  için elimden gelen her şeyi yaparım . Yeni sezonda  kendilerine başaranılar diliyorum. Ben artık gelen teklifleri değerlendireceğim” İfadelerini kullandı.  Şerif Hasanoğlu ,  son olarak kendilerinin her zaman  yanında olan  yönetici Zafer Fındık’a da teşekkür etti. 

Haber: Erol Eftekin - www.gophaber.com