Gaziosmanpaşaspor SP Akçaabat Karşısında 3 Puan Aldı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ligin ilk yarısını 18 puanla alt sıralarda tamamlayan Trabzon Akçaabat Spor Kulübü ligden çekilme kararı  almasının ardından 2. yarının ilk maçı olan  Gaziosmanpaşaspor deplasmanına  çıkmadı. 

Maçın gözlemcileri federasyon temsilcileri ve hakemler Gaziosmanpaşaspor Stadı’na geldi. Maçın oynanması için tüm hazırlıklar yapıldı. Maçın hakemleri ve Gaziosmanpaşasporlu futbolcular sahaya çıktı. Maçın hakemi rakip takım Trabzon Akçaabat Sporun sahaya çıkmasını bekledi. Maçın hakemi rakip takım sahaya çıkmayınca karşılaşmayı çaldığı düdükle sonlandırdı. 

Yeşil kırmızılı ekip bu sezon  rakiplerinin maça çıkmaması üzerine 2 kez  hükmen galip sayıldı ve bu 2 maçtan 6 puan çıkardı. 

Gaziosmanpaşaspor’un en yakın rakibi Tütap Şekerspor’un kendi sahasında 4-0 yenilmesinin ardından, Yeşil Kırmızılılar rakibiyle arasında 4 puan fark açarak büyük bir averaj yakaladı. Gaziosmanpaşaspor haftaya deplasmanda ligin güçlü takımlarından Zonguldak Kömür takımıyla karşılaşacak.  Şekerspor ise Manavgat deplasmanına çıkacak. 

Haber: Erol Eftekin - Gophaber.com