Gaziosmanpaşaspor Hakem Kurbanı Oldu.

Gaziosmanpaşa’nın yüzde yüz  bir penaltısını vermeyen  maçın Çanakkale bölgesi orta hakemi, tercih haklarını rakip takıma kullanarak  maçı adeta katletti. Karşılaşma  2-2beraberlik ile sonuçlandı.

HAKEMLER: ALİ ŞANSALAN, BARIŞ BAYDEMİR, ÜNAL ÜRKMEZ, HÜSEYİN KURT

GAZİOSMANPAŞA: ENDER KAYA, SERDAR KARKIN, FIRAT AŞİTİ YASAK, ENGİN GÜLLE, ONUR ANIL, ETHEM YILMAZ, AŞKIN MERT ÇULCUOĞLU, KADİR KAAN KOLÇAK, İBRAHİM ŞAHİN (68' FATİH KEŞ), TUFAN SEVİM (89' TAYFUN KARADAĞ), MUHAMMED BAY (81' OLGAY COŞKUN)

TEKNİK DİREKTÖR: YÜKSEL ERSAN

K. MARAŞSPOR BŞB: AHMET ÖLÇEN, RESUL TİMURLENK, MUHAMMET ALİ YENİLMEZ, BEDRİ EVREN, ÖMER HALİS GÜVEN, HALUK ZEYBEK, YUSUF EFİL, DOĞUKAN GENÇ (71' TUNA SARI), HÜSEYİN ÇELİK, MEHMET ÇİLOĞLAN, KEREM TULGAR (79' ATAKAN EKİZ)

TEKNİK DİREKTÖR: FETHİ ÇOKKESER

GOLLER: DK 11: ETHEM YILMAZ (GAZİOSMANPAŞA), DK 31: MUHAMMET ALİ YENİLMEZ (K. MARAŞSPOR BŞB), DK 62: MUHAMMED BAY (GAZİOSMANPAŞA), DK 82: ÖMER HALİS GÜVEN (K. MARAŞSPOR BŞB)


Yeşil Kırmızılılar zorlu  K. Maraşspor BŞB karşılaşmasında hakemin verdiği aleyhte  kararlar  damgasını vurdu.

Sahadaki futboldan çok maçın orta hakemi K. Maraşspor BŞB  lehine  verdiği  yanlı kararları ile adeta herkesi çileden çıkardı. Gaziosmanpaşa’nın bir penaltısını  da vermeyen  orta hakem Ali Şansalan  ev sahibin aleyhine  verdiği sarı kartlar sonrası  yönetim, futbolcular teknik heyet ve taraftarları isyan ettirdi.

Maç sonunda ise taraftarlar hakemlere tepki gösterirken, yöneticiler ise adeta hatalı kararlar veren ve maça damgasını koyan maçın hakemlerine tepki göstererek stadyumdan ayrıldılar.

Haber: Erol Eftekin - www.gophaber.com