Gaziosmanpaşaspor Lige Hazırlanıyor Ama...

Gaziosmanpaşaspor yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Gaziosmanpaşaspor yöneticileri, teknik direktör Erdoğan Özalp ve yardımcılarının gözetiminde futbolcu seçmeleri yapıldı. Seçmelerin ilk gününde 40'a yakın futbolcu Kırmızı-Yeşilli takıma girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Yeniden Gaziosmanpaşaspor'da görev almaktan dolayı mutlu olduğunu belirten teknik direktör Özalp, yapılan seçmeler sonucunda, yetenekli futbolcuları önce seçeceklerin sonra da özel çalışmalar yaptırarak takıma kazandıracaklarını söyledi.

Ömer Güler Başkanlığı'ndaki Gaziosmanpaşaspor ise iç ve dış transferde çalışmalarını sürdürüyor. Tesislerin çatısı ve çeşitli yerlerinde bakım onarım çalışmaları yapılıyor. 

Gaziosmanpaşaspor'da çalışmalar sürerken, çeşitli sıkıntılarda beraberinde devam ediyor. Kulüp yöneticileri dışarıda bazı kişilerin kulübü kaosa sürüklemek istediklerini ama kendilerinin takımı lige çıkartabilmek için uğraş verdiklerini ifade ediyor. Camianında kendilerine değil, takıma sahip çıkması gerektiğini belirtiyorlar. Yöneticiler her şeye rağmen Gaziosmnapaşaspor'a sahip çıktıklarını, çıkan sorunlarıda aşabileceklerine inandıklarını söylüyorlar.