Gaziosmanpaşaspor Topbaşı Yaptı.

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan, Gaziosmanpaşaspor kendi sahasında gerçekleştirdiği antrenman ile 2016 – 2017 sezonunun açılışını gerçekleştirdi. 

Teknik Direktör Erdoğan Özalp, Yardımcı Antrenör Tansel Polat ve kaleci Antrenörü Ahmet Ertürk yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştiren Yeşil Kırmızılar yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Gaziosmnapaşaspor Kulüp Başkanı Ömer Güler, "Kulüpte bir süredir devam eden bazı belirsizlikler giderildi. Gaziosmnapaşaspor'da benim başkanlığımda tek yönetim var. Lige katılma pay ödemlerini yaptık. Bazı transferleri gerçekleştirdik. Bugün sezon açılışımızı yaptık. Yeni transferler ve Ağustos ayı sonunda da kamp dönemi planlıyoruz. Gaziosmanpaşaspor'a camiadan destek bekliyor. Şu anda bir iki vefakar arkadaşımızın destekleri mevcut. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Gaziosmanpaşa Belediyemiz gerekli ilgiyi gösteriyor, görüşmelerimiz sürüyor. Gaziosmanpaşaspor'un hak ettiği yere gelebilmesi için camianın da destek vermesi iyi olur. Şu anda camiadan yeterince destek aldığımız söylenemez. İlçemizin adını taşıyan, köklü bir tarihe sahip Gaziosmanpaşaspor'u hak ettiği yere taşıyabilmek için herkesin desteğine ihtiyaç var." Şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Erdoğan Özalp ise Gaziosmanpaşaspor'da yetiştiğini, buranın çocuğu olduğunu, zor süreçte kulübü bırakmayarak çalışmaları sürdürdüğünü ifade ederek "Gaziosmanpaşaspor'da bugün sezon açılışını yapıyoruz. Eksiklerimiz var. Transfer dönemi devam ediyor. Önümüzdeki süreçte bazı transferler planlıyoruz. Bunlar imkanlar ölçüsünde gerçekleşebilir. Bu konuda camianın birlik beraberlik içerisinde Gaziosmanpaşaspor'a sahip çıkması gerekir." Şeklinde konuştu.