Gaziosmanpaşaspor Transferlere Başladı.

Transferde yeşil-kırmızı fırtına esmeye devam ediyor.

Transfer sezonun en hızlı takımlarından olan Gaziosmanpaşaspor yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun son haftalarında başarılı sonuçlar almasına rağmen takımın düşmesine engel olamayan Erdoğan Özalp’ı bu sezonda takımın başına getiren Gaziosmanpaşaspor, transfere devam ediyor. 

Geçen Sezon Bayrampaşa Tuna Spor’da başarılı bir sezon geçiren aynı zamanda amatör milli takımda kaptanlık yapan kaleci Hakan Çolak’ ve ön libero Semih Göçmen’i renklerine bağlayan Yeşil-Kırmızılılar, geçen sezon Ortaca Belediye ve Beşyüzevler forması giyen stoper oyuncusu İdris Yalçın, Beşyüzevlerspor'dan sağ bek Ozan Çakır’ı da transfer etti. Leventspor’un golcü hücum oyuncusu Erdem Yilmaz’la da sözleşme imzalayan Gaziosmanpaşaspor, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Anamur Belediye oyuncusu Özkan Tan ve altyapıdan yetişen ve farklı kulüplerde oynayan iki genç oyuncu Cengiz ve Tayfun’u da kadrosuna dahil etti.

Takımın iç ve dış transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkanı Ömer Güler, “ Yeniden profesyonel liglere dönmek için transferde ince eleyip sık dokuyoruz. Kulübümüze maddi ve manevi olarak en uygun futbolcuları transfer etmek arzusundayız. Transfer görüşmelerimiz tamamlandıkça imzalar gelmeye devam edecek” diye konuştu.