Gaziosmanpaşaspor üstünlüğünü koruyamadı.

3. Ligde umutlarını tüketen Gaziosmanpaşaspor ile ilk beş hedefleyen  Sancaktepe Belediyespor, Gaziosmanpaşa Stadı'nda  seyircisiz maçta karşı karşıya geldi.

İlk yarıda baskılı bir futbol sergileyen ev sahibi 22. dakikada Engin ve 35. dakikada Muhammetin golleriyle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. 

Karşılaşmanın 2. yarısına konuk ekip suratlı başladı. 49. dakikada Caner Solmaz'ın golüyle farkı bire indirdi. 52. dakikada melik duruma eşitlik getirdi. 76 dakikada Melik kendinin 2. takımının 3. golünü  Gaziosmanpaşaspor ağlarına göndererek takımını 2-0 yenilgiden 3-2 lik galibiyete taşıdı.

Karşılaşmanın son dakikalarında maçın hakemi Alper Orhan, ev sahibi lehine yüzde yüzlük penaltıyı vermeyince karşılaşmadan konuk ekip 3-2 lik galibiyetle ayrıldı.

Tribünde yönetici yoktu!

Hafta içi Olağanüstü Kongre yapan Gaziosmanpaşaspor'da kongrede yeni yönetim ve başkan adayı çıkmadı. Başkan Sami Mendi'de aday olmadığını açıkladı. Sami Mendi ve yönetim kurulu üyeleri yeniden aday olmayıp, görevi bırakınca maçada hiç bir yönetici gelmedi.

Divan Kurulu Başkanı olduğunu iddia eden isimlerde maçta tribünde yoktular. Gaziosmanpaşaspor'da Divan Kurulu Başkanlığı konusunda da ayrı bir polemik yaşanıyor.

Sancaktepe maçında misafir gelen kulüp başkan ve yöneticileri ile bazı kulüp üyeleri ve medya mensupları sohbet ettiler.

Kulislerde son olarak, kongre sonrası evrakların dernekler masasına verilerek, süreci dernekler masasının yürütmesi veya Divan Kurulu'nun süreci yürütmesi noktasında konuşmalar var.