Gaziosmanpaşasporda Kaos Sona Erdi.

Gaziosmnpaşaspor kulübü başkanı  Ömer Güler,  İl Dernekler Müdürlüğü’nün başkanlığını tescil ettiğini belirterek  “Gaziosmnapaşaspor’da görülen pareler yapı sona erdi.  Kulübümüzü  kaosa sürükleyenlerden  hukuk nezdinde hesap sorulacak” dedi.

BAL ligine katılım payını federasyona yatırdıklarını  belirten Güler, yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacaklarını söyledi.

Gaziosmanpaşa camiasından  darbeye tepki
Başkan Ömer Güler, darbe girişimiyle ilgili olarakta  "Yaşanan hain girişim sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, polis ve askerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu teröristler ülkemizi kana bulayarak korku, kargaşa yaymak ve darbe yapmak istiyor. Ancak   polisimiz  ve vatandaşlarımız  darbecilere karşı büyük bir örnek tavır sergileyerek, dünyaya örnek olacak tarih yazdı. Bu asil millet kendisinin darbe ile değil demokrasi ile yönetilebileceğini en ağır bir şekilde gösterdi. Gaziosmanpaşaspor Kulübü olarak dik duruşumuzu ve kararlı yürüyüşümüzü bozmayacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aziz milletimizin, Türkiye Cumhuriyeti’nin, Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin yanındayız” diye konuştu.