Gaziosmanpaşaspor'da Kim Başkan Olacak?

Gaziosmanpaşaspor'da kongre öncesi kulisler hareketli...

Önümüzdeki sezon BAL Ligi'nde mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor'da yapılacak olan olağan kongre öncesi kulisler hareketli.

Daha önce iki ayrı kongre tarihi ilan edilen kulüp çevresinde Başkan Ömer Güler, 23-30 Mayıs 2016 tarihlerinde kongre olacağını açıklamıştı. Gaziosmanpaşaspor kulübünden bu kez üeyelere yeni mesaj geldi. Başkan Ömer Güler adı ile atılan mesajda kongrenin 24 Mayıs 2016 tarihinde yeterli çoğunluk sağlanamadığı için, 31 Mayıs 2016 tarihinde, saat 18:00'da kulüp lokalinde yapılacağı bildirildi. 23 Mayıs'ta ilan edilen kongreye giden oldu mu? Bilinmiyor!

Gaziosmanpaşaspor Kulübü kongresi öncesi İbrahim Yıldız ve Ömer Güler aday olduğunu açıkladı.

Son günlerde Gaziosmnapaşaspor camiasında başkan adayı olarak ilginç isimler de dolaşmaya başladı. Sıkıntılı süreçte Mehmet Öztürk'ün adını konuşanlar oldu. Fatih Aydemir, Erkan Kaya, Murat Haşhaş, Süleyman Karadayı'nın adları başkan adayı olabilir şeklinde konuşuluyor.

Fakat aday olmaya niyetlenen isimler belediyenin desteğini almadan bu işin olmayacağını ifade ediyorlar. Gaziosmanpaşaspor'da her an yeni süpriz gelişmeler yaşanabilir...