Gaziosmanpaşaspor'dan Belediye Başkanı Usta’ya Ziyaret

Başkan Usta Gaziosmanpaşaspor Başkanı Ömer Güler, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcuları makamında kabul etti. 

Samimi ve sıcak bir ortamda geçen kabulde Usta, Gaziosmanpaşaspor'un başarılı olabilmesi için yerel yönetim olarak ellerinden gelen desteği göstereceklerini dile getirerek "Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların Gaziosmanpaşaspor'un başarılı olması için azimle çalışacaklarına inanıyorum. Bu azmin, bu yıl özlenen şampiyonluğu getireceğine inancım tam. Bu amaç için tüm ilçemizin, Gaziosmanpaşaspor'a gönül veren herkesin el ele vererek takıma destek sağlayacağına inanıyorum." Şeklinde konuştu.

Gaziosmanpaşadaki sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Usta, İlçenin adını taşıyan Gaziosmanpaşaspor’a büyük önem verdiklerini belirterek, öncelikle hedeflerinin kulübe modern bir tesis kazandırmak olduğunu söyledi.

Kendilerini kabul ettiği için başkan Usta’ya kulübün formasını hediye eden ve teşekkür eden Gaziosmanpaşaspor kulübü başkanı Ömer Güler “Gaziosnpaşaspor’a güçlü finansal yapı kazandıracak projelerimiz, dinamik yönetim kadromuz, uyum içerisinde çalışacak olan teknik ekibimiz ve özverili, sabırlı, büyük Gaziosmanpaşa taraftarlarımız ile tek hedefimiz Gaziosnpaşaspoır’u yeniden 3. Lige taşımak olacaktır. Bu İlçe bu taraftar bunu hak ediyor ve biz de burada, bugün bunun sözünü veriyoruz." Şeklinde konuştu. 

Haber: Erol Eftekin