Gaziosmanpşaspor’da Planlar 3. Lig İçin

Gaziosmanpaşaspor’da Teknik Ekip Yeniden Yapılandı.

Sinan Balılar'ı Sportif Direktör olarak takımın başına getiren yönetim, sezon başında Erdoğan Özalp'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine ise başarılı hoca Adnan Keskini, yardımcılıklarına Ramazan Tuncer ve kaleci hocası olarak Tahsin Güvel'i getirdi. Bu arada geçmiş dönemlerde Gaziomanpaşaspor'da görev yapan tecrübeli Masör Hasan Bal'da yuvaya döndü. Kulüpte muhasebede ise Mertcan Geyik görev yapacak.

Gaziosmanpaşaspor çalışmalarını Teknik Direktör Adnan Keskin yönetiminde, kendi tesislerinde bu ayın sonuna kadar sürdürecek, daha sonra 1-10 Eylül arasında 10 günlük kamp için Nevşehir’e gidecek. Keskin ve yardımcı hocaların futbolcularla idman çalışmaları yoğun şekilde sürüyor. Keskin hoca, zaman zaman futbolcularla birlikte koşuyor, idman yapıyor, müdahale ediyor.

ADNAN KESKİN CAMİAYA LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ
Eyüpspor’da yıllarca futbol oynayan Adnan Keskin, çocukluğundan beri hayalindeki bir takıma gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gaziosmanpaşaspor’un büyük bir camia olduğunu ve zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Keskin, camiaya layık olmak ve başarı için çalıştıklarını söyledi. İlk olarak kulübe maliyeti az olan kaliteli futbolcular kazandırmak olduğunu dile getiren Keskin, bu konuda Başkan Ömer Güler ve yönetimin desteğini arkalarına aldıklarını söyledi. Gaziosmanpaşaspor’un yeni bir yapılanmaya gittiğini belirten Keskin, büyük bir camiaya geldiklerini belirterek herkesi kulübe destek olmaya çağırdı.

SİNAN BALILAR YÖNETİM HER İSTEĞİMİZİ YAPIYOR.
Yeni sezonda takımın başında sportif Direktör olarak görev yapacak olan Sinan Balılar ise ilçedeki Belediye, kamu, özel sektör ve camianın desteğine ihtiyaç duyduklarını belirterek "onların desteğiyle yeniden profesyonel lige dönmek istiyoruz" dedi.

Haber – Fotoğraf: Erol Eftekin