Gece Saat 24:00'da Bilal Ay ile...

Saadet Partisi'nde samimiyet kazanıyor...

Saadet Partisi seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Her gün İstanbul'un ilçelerinde görevlendirilen adaylar vatandaşlarla buluşuyor. Ve Saadet Partisi'nin yönetim anlayışını, seçim bildirgelerini anlatıyorlar...

Seçim çalışmaları dolayısı ile İstanbul 2. Bölgede 12 ilçede çalışmalarını sürdüren Bilal Ay, akşamları ise Gaziosmanpaşa'da ekstra çalışmaya devam ediyor. Bazen ev sohbetleri, bazen etkili fert ziyareti yapan Bilal Ay, gece geç saatlere kadar irtibat bürolarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bazen sokağa atılan sandalyelerde oturan ekip, bu kez sokaktan geçenlerle hasbihal ediyor.  Gece geç saatlere kadar sohbet, siyaset devam ediyor.  Gophaber editörümüz Ali Şükrü Kara'da bir gece vakti Bilal Ay ve Saadet Partisi ekibi ile bir araya geldi.

Bilal Ay, "Sahada gördüğümüz ilgiden  çok memnunuz. Terimizin son damlasına kadar çalışıyoruz. Gördüğünüz gibi gece geç vakitlere kadar sahadayız. Eskiden bize bazen oy bölüyorsunuz diyenler oluyordu. Bu seçimde böyle bir sözle karşılaşmıyoruz. Halkımız bize, artık size ihtiyacımız var diyor. Saadet Partisi olarak gönüllerdeki barajları çoktan yıktık. Önümüzde seçim sisteminin getirdiği suni bir baraj var. İnşallah o barajında yıkıp, ülkemizde Saadetli günlerin yeniden başlamasına vesile olacağız." Şeklinde konuştu.