Geleceğimiz Sporla Büyüsün

Sultangazi Kaymakamlığı, Sultangazi Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü işbirliğinde yürütülen proje kapsamında 33 okulda 5 bin öğrenciye kurs verildi. Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlenen yılsonu programında halk oyunları, karate, taekwondo, judo ve güreş branşlarında eğitim alan öğrenciler yeteneklerini sergiledi.

Okullara spor salonları kazandırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla başlatılan “Geleceğimiz Sporla Büyüsün” projesinin yılsonu programı düzenlendi.

Cebeci Spor Kompleksi’nde düzenlenen programa Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Sultangazi Belediye Başkan Vekili Fevzi Dülger, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir,  İBB Spor Kulübü Başkanı Bahattin Ulusan ile öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Programda konuşma yapan İBB Spor Kulübü Başkanı Bahattin Ulusan;  çocukların ve gençlerin bir toplumun yarınları olduğunu belirterek spor salonları açmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Demir, projeye destek veren kurumlara ve öğretmenlere teşekkür ederek başarılı olan öğrencileri kutladı.

Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de konuşmasında, destek verdikleri projeyle 33 okulda spor salonları oluşturularak 5 bin öğrenciye kurs verildiğini söyledi. Sultangazi’nin sporda bir çok başarıya imza atacaklarını kaydeden Dülger, “Proje kapsamında 9 branşta eğitim verildi. 110 bin öğrencinin olduğu ilçemizde eğitimde ve sporda İstanbul’un yüz akı olacak gençliğe sahibiz. Projeye emeği geçen tüm kurumlar ile öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programda halk oyunları, karate, taekwondo, judo ve güreş branşlarında eğitim alan öğrencilerin gösterileri beğeniyle izlendi. Gösterilerin ardından projeye destek veren öğretmenler ile kurum temsilcilerine teşekkür plaketleri takdim edildi.