Geleceğin olimpiyat sporcularına tam destek

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu tarafından Milli Eğitim Bakanlığı’nın desteğiyle yürütülen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik ‘Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Projesi’ yurt genelinde faaliyet göstermeye devam ediyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programda ilkokul ve ortaokul öğrencilerine projenin tanıtımlarıyla ilgili sunumlar yapıldı. Tanıtım programına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Yaşar Karadeniz, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Spor Kültürü ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun’un yanı sıra ilçede yer alan STK’ların temsilcileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Çeşitli etkinliklere sahne olan proje tanıtım programında, olimpiyatların tarihçesi, spor, olimpizm, fair play, sağlıklı beslenme ve çevrecilik gibi çeşitli konular hakkında öğrencilere bilgiler verildi. Proje kapsamında ilçe genelindeki öğrencilere yönelik çeşitli çalışmalara imza atan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’ya Bilal Porsun tarafından plaket takdim edildi.